Bijzondere aandacht voor een bijzonder restaurant

Bijzondere aandacht voor een bijzonder restaurant

Wat elk restaurant graag zou willen is aandacht. Aandacht waardoor je extra opvalt, of nog beter, aanbevolen wordt door mensen. Dat komt minder vaak voor dan je zou denken, wat op zich logisch is, want wat doet een restaurant nou wezenlijk anders dan elk ander...

Hoe serveer je een ijsje?

Wat een geweldig weer dit weekeinde - laat het voorjaar maar doorbreken. De stad bruist, iedereen is buiten en veel, heel veel mensen genieten weer van een echt lekker ijsje. Maar hoe serveer je een ijsje? Doe je dat hetzelfde als een glaasje bier of kopje koffie? Of...
Wijnfeest Hof van Twente

Wijnfeest Hof van Twente

Dit weekeinde zijn de Open Dagen Nederlandse Wijngaarden. Gelukkig zijn dat twee dagen. Zo waren we gisteren bij de Wijngaard Baan waar we een recensie van de rondo wijn over geschreven hebben. Vandaag geen recensie van een wijn, maar meer een verslag over...