16 nov 2015 | Inspiratie, Sales, Tips & Ideeen
Het is geen geluk dat mensen juist bij jou komen eten. Je kan het zelfs beïnvloeden door meer van en over je gasten te weten, alleen hoe kom je daar achter? We geven je 4 tips met voorbeelden en onderbouwing om je voordeel mee te doen en meer gasten in je restaurant...
29 dec 2014 | Inspiratie, Personeel, Sales
Na het inspirerende interview met Sterre olde Monnik over zzp’ers in de horeca ben ik benieuwd of het ook haalbaar is om als kostwinner als zzp’ers aan de slag te gaan. Interview met Riske Dekker, multifunctionele horeca eikel Zo stelt Riske zich aan mij voor. “Wat...
31 okt 2014 | Inspiratie, Motivatie
Ooit zei een trainer tegen mij: “Wil je goed worden? Kijk dan hoe de besten het doen! Ontdek bij iedereen één ding waarin hij zich onderscheidt en maak dit jezelf eigen”. Om mij heen heb ik de meest fantastische gastheren en gastvrouwen. Hoe denken zij over...
10 aug 2014 | Inspiratie, Personeel
Wat elk restaurant graag zou willen is aandacht. Aandacht waardoor je extra opvalt, of nog beter, aanbevolen wordt door mensen. Dat komt minder vaak voor dan je zou denken, wat op zich logisch is, want wat doet een restaurant nou wezenlijk anders dan elk ander...
9 mrt 2014 | Inspiratie, Sales
Wat een geweldig weer dit weekeinde - laat het voorjaar maar doorbreken. De stad bruist, iedereen is buiten en veel, heel veel mensen genieten weer van een echt lekker ijsje. Maar hoe serveer je een ijsje? Doe je dat hetzelfde als een glaasje bier of kopje koffie? Of...
29 sep 2013 | Inspiratie, Overig
Dit weekeinde zijn de Open Dagen Nederlandse Wijngaarden. Gelukkig zijn dat twee dagen. Zo waren we gisteren bij de Wijngaard Baan waar we een recensie van de rondo wijn over geschreven hebben. Vandaag geen recensie van een wijn, maar meer een verslag over...
Laatste reacties