16 nov 2015 | Inspiratie, Sales, Tips & Ideeen
Het is geen geluk dat mensen juist bij jou komen eten. Je kan het zelfs beïnvloeden door meer van en over je gasten te weten, alleen hoe kom je daar achter? We geven je 4 tips met voorbeelden en onderbouwing om je voordeel mee te doen en meer gasten in je restaurant...
29 dec 2014 | Inspiratie, Personeel, Sales
Na het inspirerende interview met Sterre olde Monnik over zzp’ers in de horeca ben ik benieuwd of het ook haalbaar is om als kostwinner als zzp’ers aan de slag te gaan. Interview met Riske Dekker, multifunctionele horeca eikel Zo stelt Riske zich aan mij voor. “Wat...
22 nov 2014 | Personeel, Sales
Dankzij Linkedin kom ik in contact met Gerja Busscher-Okken. Haar profiel maakt me nieuwsgierig. We hebben allebei een opleiding aan de MHS in Groningen gevolgd, daarna heeft ze een aantal jaren les gegeven op de hotelschool in Apeldoorn. De afgelopen 10 jaar heeft ze...
24 aug 2014 | Personeel, Recensie, Sales
Consumenten geven al jaren beoordelingen over hun restaurantbezoek en de meeste restaurateurs zijn daar blij mee. Maar wat nou als in na jaren goede reviews de beoordelingen zakken? Het gaat slechter met het restaurant, tenminste, volgens de gasten. Terwijl je...
9 mrt 2014 | Inspiratie, Sales
Wat een geweldig weer dit weekeinde - laat het voorjaar maar doorbreken. De stad bruist, iedereen is buiten en veel, heel veel mensen genieten weer van een echt lekker ijsje. Maar hoe serveer je een ijsje? Doe je dat hetzelfde als een glaasje bier of kopje koffie? Of...
Laatste reacties