Wat we doen

Ja vertel eens, wat doet à la carte training eigenlijk?
Wat we doen - à la carte training

Concreet en op maat gemaakt assisteren om jou te helpen naar groei. Dat kan groei zijn in omzet of upselling, betere werksfeer of meer klandizie. Dat doen wij vooral bij de kleinschaligere bedrijven in de horeca, waar persoonlijkheid meetelt, waar passie en enthousiasme de drijfveer zijn.

Bij à la carte training wordt er gekeken naar jouw situatie. Elke ondersteuningstraject is uniek. Wat wil jij dat er bereikt wordt en hoe kan dat het beste worden gerealiseerd? Op basis daarvan wordt een voorstel tot samenwerking gedaan, waarna de aanpak voor jou op maat gemaakt wordt.

Personeelstraining in de horeca

Personeelstraining

Personeelstraining schiet er vaak bij in, de medewerkers worden regelmatig gewoon aan het werk gezet. Tijdens de werkzaamheden krijgen ze dan te horen dat het niet goed is. Sturen op fouten noemen we dat. Niet echt bevorderlijk voor een prettige werkomgeving.

Laat ons dit voor je verzorgen, in goed overleg, zodat je personeel gemotiveerder en beter wordt, zonder dat jij er extra tijd in hoeft te steken.

Ik heb een idee voor een training
Kwaliteitsmetingen voor je bedrijf

Kwaliteitsmetingen

Fantastisch als klanten een mooie review over je bedrijf schrijven. Daar waar jouw klanten stoppen, gaan wij verder. Met kennis van zaken verzorgen wij kwaliteitsmetingen waarbij zowel personeel, kwaliteit van de gerechten als de beleving kritisch worden gemeten.

Door dit regelmatig te doen zie je de sterke en zwakke plekken binnen je bedrijf, zodat die structureel aangepakt en verbeterd kunnen worden. Een perfecte 10 hebben we nog niet aangetroffen. Ben jij de eerste?
Vraag een kwaliteitsmeting aan

personeel-werving-en-selectie-in-de-horeca

Werving & Selectie

Zoek je personeel of goed personeel? Dara zit heel veel verschil tussen. Bovendien weet je zeker dat je huidige medewerkers er een keer mee zullen stoppen. Het zoeken naar goed personeel vraagt veel tijd, tijd die je liever in je bedrijf bezig bent dan met papierwerk.

Met een groot netwerk en bewezen kennis & ervaring met het werven en selecteren van goed personeel kunnen wij het makkelijker voor jou maken. Praat er eens met ons over en ontdek de voordelen.

Ik wil graag goed personeel