Wie we zijn

of anders gezegd: Wie is à la carte training?
Wie we zijn - à la carte training

Allereerst zijn we gedreven vakmensen. Wij weten hoe gastvrijheid beleefd hoort te worden, en hoe dat bereikt wordt. De opgedane kennis mag door iedereen gebruikt worden, delen is waar de kracht ligt en wij achter staan.

à la carte training is een familiebedrijf van Alinda en Han Tuttel. De gezamenlijke expertise gaat ver. Samen met het uitgebreide netwerk dat zij hebben wordt er voor en met jou een op maat gemaakt traject uitgestippeld.

Open en eerlijk zijn in de communicatie is essentieel. Voor velen makkelijk gezegd maar minder eenvoudig gedaan… à la carte training zegt waar het op staat – weet de pijnpunten naar voren te halen en komt met een à la carte gemaakte oplossing.

Alinda Tuttel -van Poolen beschikt over ruim 20 jaar ervaring als manager en trainer binnen de horeca. Zo heeft zij medewerkers volgens de hoge gastvrijheidseisen van Disney voor de opening in Parijs (1992) getraind. Verder is zij naast haar management functies ook als leermeester en on-the-job trainer bij Holiday Inn en Van der Valk actief geweest.

Met haar inlevingsvermogen kan Alinda zich snel verplaatsen in alle mogelijke soorten situaties waar je als ondernemer tegenaan loopt. Dankzij de brede werkervaring en ruim inzicht biedt zij oplossingen in de vorm van coaching en trainingen.

Alinda Tuttel -van Poolen
Han Tuttel

Han Tuttel biedt met zijn combinatie van hotelervaring (Disney), marketing en ondernemerschap een prima aanvulling om het pakket aan disciplines bij à la carte training compleet te maken.

Gastvrijheid en aandacht kan je hem blij mee maken. Als inspirator probeert hij altijd met creatieve en originele oplossingen te komen om nét even dat verschil te kunnen maken.

Naast de horeca verzorgt Han ook trainingen in de makelaardij, agrarische sector en voor politici.