Personeelsdiensten

Werving & Selectie, Functioneringsgesprekken, Dossiervorming

Werving & Selectie

Goed personeel is cruciaal voor het succes van je horecabedrijf. Alleen, waar vind je die? Hoeveel tijd wil en ga je er aan besteden? Grote kans dat het te weinig is. Juist daarom willen wij jou daar graag bij ondersteunen.

Met goede wervingsteksten, uitgekiende selectie en sollicitatiegesprekken besparen we jou veel tijd en moeite.

Werving & Selectie van personeel in de horeca
functioneringsgesprek-in-de-horeca

Functioneringsgesprekken

Een doorn in het oog van mening bedrijfsleider, manager en eigenaar. Een verplichting, die vaak dan ook niet anders gedaan wordt als precies dat, een verplichting.

Nutteloos voor de medewerker, want ze worden er echt niet beter door, en gezien als tijdsverspilling voor jou.

Wanneer wij dat uit handen nemen voor je, ga je merken dat het personeel het waardeert en er van leert met betere medewerkers voor jou. Dubbel voordeel!

Met de huidige wetgeving omtrent personeelsbeleid (en dan even met name het afscheid nemen van…) is dit onderdeel zwaarwegend tijdens een conflict. Wanneer je dat niet goed op orde hebt, zal het voordeel bij een werkgevers/nemers conflict in het voordeel van de werknemer zijn.

Wij lossen dat voor je op.

Dossiervorming

Het minder leuke deel van het hebben van personeel. Zolang alles goed gaat is er niets aan de hand. Wanneer het anders, slechter verloopt kom je er achter hoe belangrijk een goed personeelsdossier is.

Maar wil je daar tijd en energie aan besteden?

In samenhang met de functioneringsgesprekken kunnen wij dit voor je overnemen. Laat het papierwerk maar aan ons over, zodat jij je kan richten op het runnen van je zaak. Dat zijn gewoon twee vliegen in één klap. Goede dossiervorming en geen gedoe.

dossiervorming-voor-je-horeca-personeel

Mogen wij je helpen bij je personeelsdiensten?

We komen graag bij jou langs om eens door te spreken waar jouw behoeften en wensen liggen. Dan maken wij een op maat gemaakt plan van aanpak voor jou.

Alinda Tuttel - à la carte training