Trainingsmenu

Natuurlijk is het leuker om à la carte te kiezen

Het menu aan trainingen van à la carte training is voor iedereen anders. Immers, het wordt à la carte gemaakt!
De trainingen die voor jou gemaakt worden zijn wel op te delen in verschillende categorien. Vergelijk het met het terras, de bar, de keuken en de opslagruimte.

De specialiteiten op ons menu vallen binnen de volgende disciplines:

Maak zelf je keuze uit ons menu

Verkooptraining

Voornamelijk gericht op omzet verhoging voor je bedrijf. Cross-selling, Upselling en Timing zijn hier bijvoorbeeld onderdelen van om je personeel net dat beetje extra verkopen te laten realiseren.

Eigenlijk is het de bedoeling dat de gast een dusdanige prettige ervaring in jouw etablisement heeft, dat ze graag wat extra willen besteden om vervolgens met een grote glimlach te vertrekken (en op een ander moment weer terug komen!)

Vakkennis

Hoe goedkoper het personeel, hoe minder de (vak)kennis. Is jouw personeel voldoende op de hoogte van de verschillende serveertechnieken? Hebben ze genoeg wijnkennis om gasten juist te adviseren?

Daar valt best wel wat aan te doen. In combinatie met praktijkervaring en het specifiek op bepaalde vaardigheden trainen wordt de vakkennis snel naar een hoger niveau getild. Met de vanzelfsprekende voordelen als resultaat.

Teambuilding

Een team wat goed samenwerkt is effectiever, efficiënter,  draait meer omzet en maakt minder kosten (verspilling, schade)

Betrokken personeel werkt beter, prettiger en succesvoller. Reken maar dat de gast dat verschil bemerkt, waardoor ze sneller terug komen en vaker positief over jouw bedrijf spreken.

Zie ook deze voordelen van betrokken personeel.

Gastvrijheid
Communicatie
Motivatie
Vakkennis
Verkopen